poster-final2
Bron: ru.nl/dondersdiscussions/

 

De Donders Discussions is een tweedaagse neurowetenschappelijke conferentie georganiseerd door en voor promovendi. Het doel is het stimuleren van de uitwisseling van wetenschappelijke kennis.

Dat gebeurt doordat de lezingen aan kleine groepen worden gegeven en er veel tijd voor discussie is. Bovendien is er gelegenheid voor ontmoeting buiten de lezingen, bijvoorbeeld tijdens de posterpresentaties en het diner op donderdagavond. Hieruit kan nieuwe samenwerking ontstaan.

Er komen promovendi uit zowel Nederland als andere Europese landen en alle onderzoekstakken in de neurowetenschappen komen aan bod: van moleculen tot cognitieve functies. Er staan ook twee workshops op het programma: een over ‘wetenschap en media’ en een over ‘het leven na een PhD’.

Een aantal PhD studenten uit het Neurobiology of Language Department zal zijn of haar onderzoek presenteren tijdens de conferentie, onder andere in de sessie ‘The Linguistic Brain’ (‘Het Talige Brein’).

Dit jaar vindt de zesde editie van de Donders Discussions plaats in Nijmegen op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november.

Advertenties